Contact

Vul het contactformulier in of bel ons op 035 6460860 - We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00.

Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum
Nederland
RSIN nummer 808304203

info@nicam.nl

We proberen binnen 5 werkdagen te reageren.

Kijkwijzer

Kijkwijzer is een cross mediaal informatie systeem voor ouders, opvoeders en kinderen.

Sinds de oprichting in 2001 informeert Kijkwijzer over de mogelijke schadelijke beelden in audiovisuele content. De mediawereld ontwikkelt zich continu en daarmee verandert de uitvoering van de opdracht die wij ook de komende jaren willen blijven uitvoeren. Bovendien spelen daarbij de overheid en de wet een belangrijke rol. Het NICAM en Kijkwijzer worden ondersteund door een aantal onafhankelijke commissies.

Cross mediaal

Kijkwijzer wordt breed gedragen door de audiovisuele sector. In totaal zijn ruim 3.000 bedrijven en organisaties aangesloten. Dit betreft tv-omroepen, film- en dvd-distributeurs, video-on-demand (VOD) aanbieders, kabelmaatschappijen, bioscopen en winkels. Het NICAM heeft een bestuur dat bestaat uit mediapartijen en een onafhankelijk voorzitter.

Aansluiten

Wilt u zich met uw organisatie bij het NICAM aansluiten om Kijkwijzer informatie te kunnen geven bij uw producten? Registreert u zich dan via de knop 'aanmelden'.

Contact?

Heeft u vragen over de aansluiting bij het NICAM, dan horen wij graag van u.

Wilt u meer informatie over het systeem, de achtergronden of een classificatie zoeken?

Ga naar Kijkwijzer.nl