Contact

Vul het contactformulier in of bel ons op 035 6460860 - We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00.

Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum
Nederland
RSIN nummer 808304203

info@nicam.nl

We proberen binnen 5 werkdagen te reageren.

Operationeel manager (32- 40 uur per week)

Het NICAM is de organisatie achter Kijkwijzer en doet de uitvoering van het PEGI systeem. Ons doel is om ouders en kinderen te informeren over de mogelijke risico’s van het kijken naar films, televisieprogramma’s en het spelen van games.

Het NICAM verbindt binnen deze doelstelling grofweg vier stakeholders; de overheid, de audiovisuele branches, ouders en kinderen en wetenschap. Vanuit Hilversum werken we met een team van 18 collega’s aan de ontwikkeling van onze dienstverlening. Heb jij affiniteit met media en kinderen, je sporen verdiend als manager van een afdeling en wil jij vanuit jouw expertise een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als operationeel manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op ons kantoor. De leiding voor de uitvoer van taken, zaken en planning. Ons team bestaat uit hoogopgeleide professionals met een passie voor media van film en games tot YouTube-content. Het NICAM is volop in ontwikkeling en opereert in het internationaal netwerk. In deze functie heb je gevoel voor de belangen van de verschillende stakeholders en ben je initiatiefrijk. Wij zijn op zoek naar een bindende, opbouwende en inspirerende persoonlijkheid. Jij bent een teamplayer, daarbij ruimte latend en een sterk oog hebbend voor de capaciteiten en de expertise binnen de teams, maar weet anderzijds ook, als de situatie dat vraagt knopen door te hakken.

Competenties

• Jij hebt zeer goed ontwikkelde leidinggevende vaardigheden, en een aantal jaren bewezen leidinggevende ervaring als manager;

• Jij bent algemeen goed ontwikkeld en hebt je ervaring bij voorkeur opgedaan in de media;

• Jij bent een stimulerende peoplesmanager; in staat te coachen, te motiveren maar ook te sturen en beslissingen te nemen. Ruime werkervaring met het ontwikkelen van teams;

• Jij bent resultaat- en actiegericht, zowel naar jezelf als naar anderen toe; formuleert ambitieuze, maar realistische doelen. Jij beschikt over een helikopterview.

• Jij hebt affiniteit met audiovisuele content;

• Jij hebt affiniteit met en kennis van de leefwereld van jeugd m.b.t. het gebruik van media;

• NICAM is een onderzoeksgedreven organisatie. Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek is daarom een pré.

Functie-eisen

• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

• Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een dynamische organisatie. Je salaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen €3.814,23 en €6.172,89.

Heb je interesse? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Stuur je CV met motivatiebrief naar Tiffany van Stormbroek, directeur NICAM via sollicitatie@nicam.nl Wij kijken uit naar je reactie!

Een antecedentenonderzoek en/of online screening kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.