Contact

Vul het contactformulier in of bel ons op 035 6460860 - We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00.

Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum
Nederland
RSIN nummer 808304203

info@nicam.nl

We proberen binnen 5 werkdagen te reageren.

Kijkwijzer trainer/voorlichter (24 - 32 uur per week)

Ben jij een echte contentfanaat met brede interesse in kinderen en (internationale) media? Vind je het daarnaast superleuk om voor een groep mensen te staan? Maak dan kennis met NICAM, de organisatie achter Kijkwijzer! Wij zoeken een trainer/voorlichter die de effecten van media op kinderen goed kan uitleggen en de mediawereld goed begrijpt. Word jij hier enthousiast van, dan leren wij jou graag kennen!

Functieomschrijving
Als Trainer ben je verantwoordelijk voor het opleiden van medewerkers in de mediabranche. Daarnaast ben je samen met de andere trainers verantwoordelijk voor het ontwikkelen en up-to-date houden van het trainingsmateriaal en het classificatiesysteem.

Werkzaamheden:

• Het geven van trainingen, presentaties en kennissessies op maat voor mediapartijen, zowel zelfstandig als gezamenlijk met collega’s.
• Het op peil houden van de kennis en vaardigheden van de codeurs d.m.v. face to face en online trainingen, het geven van informatie in zowel Nederlands als Engels.
• Zorgdragen voor het onderhoud, de kwaliteit en continuïteit van de toepassingen van het Kijkwijzersysteem en het trainingsmateriaal.
• Het geven van voorlichting en presentaties bij onderwijsinstellingen, aan professionals uit de mediawereld, NICAM stakeholders en het algemene publiek.

   Functie-eisen:

   • je hebt een afgeronde WO-opleiding;
   • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend (native);
   • je hebt ervaring in de ontwikkelingen in het audiovisuele domein en de effecten van media op kinderen;
   • ervaring met het maken en geven van webinars is een pre;
   • je hebt kennis van en interesse in (online) media;
   • je bent communicatief ijzersterk; zowel mondeling als schriftelijk;

   Over het NICAM
   Het NICAM is de organisatie achter het Kijkwijzer en PEGI-systeem. Ons doel is om ouders en kinderen te informeren over de mogelijke risico’s van het kijken naar films, televisieprogramma’s en online content. Het NICAM verbindt binnen deze doelstelling grofweg vier stakeholders; de overheid, de audiovisuele branches, ouder & kind en wetenschap. Vanuit Hilversum werken we met een team van circa 18 collega’s aan de ontwikkeling van onze dienstverlening.

   Wij bieden je een uitdagende baan binnen een informele en jonge organisatie. Samen met jouw collega’s draag jij op actieve en innovatieve wijze bij aan onze organisatiedoelstellingen. Je salaris ligt, afhankelijk van je ervaring tussen € 2.599,38 en € 4.262,90.

   Solliciteren
   Herken jij jezelf in deze functie? Stuur jouw motivatie en cv naar Tiffany van Stormbroek, directeur NICAM via sollicitatie@nicam.nl. Een antecedentenonderzoek en/of online screening kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.