Operationeel manager (20-24 uur per week)

B en jij dé nieuwe leidinggevende van de teams Kijkwijzer en PEGI, die met een warme en verbindende persoonlijkheid uitblinkt in het aansturen en begeleiden van mensen én is het stroomlijnen van de dagelijkse gang van zaken jouw talent? Heb je daarbij ook nog ervaring en/of affiniteit met media en de bescherming van kinderen? Kom dan werken bij het NICAM!

Het NICAM heeft als missie om minderjarigen te beschermen tegen (mogelijk) schadelijke beelden in audiovisuele media, inclusief games. Het NICAM informeert ouders en kinderen over mogelijke risico’s in diverse media middels Kijkwijzer en via de uitvoering van het PEGI systeem (games). We verbinden een wetenschappelijke basis, publieksonderzoek en uitvoerbaarheid in de betrokken branches om onze systemen kwalitatief goed en relevant te houden. Dit doen we niet alleen, we werken hierin samen met onze stakeholders waaronder de overheid, toezichthoudende partners en de wetenschap. Vanuit Hilversum werken we met een twintigtal collega’s aan het verzorgen en ontwikkelen van onze systemen en dienstverlening.

Wat ga je doen

Als operationeel manager ben je verantwoordelijk voor de aansturing en het begeleiden van de dagelijkse gang van zaken van twee zelfstandig werkende teams. De teams bestaan uit professionals met veel kennis van én passie voor media; van films en games tot YouTube-content. Het NICAM is volop in ontwikkeling en opereert in een groot, soms complex, en internationaal speelveld. Wij zijn op zoek naar een verbindende, opbouwende en inspirerende persoonlijkheid. Jij bent een teamspeler, je laat ruimte en je hebt een sterk oog voor de capaciteiten en expertise binnen de teams. Jij weet een omgeving te creëren waarin medewerkers kunnen bijdragen en verder tot ontwikkeling komen. Anderzijds kan je ook knopen doorhakken en uitvoering geven aan onze strategie via de plannen en doelstellingen van de teams. Als operationeel manager bouw je verder op de huidige stevige basis en monitor en begeleid je de ontwikkeling van onze systemen en dienstverlening samen met de teams. Dit doe je in afstemming met de directeur-bestuurder en de bestuurssecretaris.

Wat vragen we van je

  • Je hebt zeer goed ontwikkelde leidinggevende vaardigheden en een scherpe en pragmatische blik;
  • Je hebt een warme, verbindende persoonlijkheid en beschikt over sterke communicatie en sociale vaardigheden om het team te begeleiden en te motiveren;
  • Je bent daadkrachtig, stuurt aan en durft beslissingen te nemen;
  • Je bent resultaatgericht, zowel naar jezelf als de teamleden toe en je formuleert ambitieuze realistische doelen;
  • Je bent flexibel en kan goed schakelen tussen strategie, tactiek en operatie en je bent in staat om deze met elkaar te verbinden vanuit een helikopterview;
  • Je hebt affiniteit met audiovisuele content, media en bij voorkeur al ervaring binnen de sector;
  • Je hebt affiniteit met en kennis van de leefwereld van jeugd met betrekking tot het gebruik van media.

Wat neem je mee

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding.

Solliciteren

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een dynamische organisatie. De functie in ingeschaald in functiegroep J conform CAO Omroeppersoneel en ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen € 4.007,23 en € 6.485,24 bij een fulltime dienstverband (38 uur per week). Heb je interesse? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Stuur je CV met motivatiebrief naar Ingrid Bolling, HR via sollicitatie@nicam.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!

Een antecedentenonderzoek en/of online screening kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel item

twitter facebook